Navigation: TV pakker // Sammenligning af TV udbydere Priserne er opdateret d. 17/03-2015

TOP 3
TV UDBYDERE I MARTS
 • star YouSee
 • star2 fullrate
 • star3 telia
 • TV udbydere

  TV udbydere

  Udbydere af TV løsninger i Danmark

  I Danmark findes der adskillige billige tv udbydere af TV-pakker. Vi har undersøgt markedet og samlet nogle af de mest populære og attraktive tv-løsninger på vores sammenligningsside så du nemt og enkelt kan finde TV-pakker der passer til dig og din families behov. I menuen til venstre kan du læse vores anmeldelse af de enkelte udbydere og hvad de kan tilbyde såsom f.eks. ekstrakanaler, plus og fordelsabonnementer, gratiskanaler, rabatter på internet og andre billige tv-tjenester. Der findes som tidligere nævnt en del tv udbydere og der kommer stadigvæk flere til selvom der er mange på markedet allerede. Det er også blevet mere populært, at streame sine tv-programmer og udsendelser f.eks. via Netflix eller Viaplay. Der er mange som vælger deres tv løsning fra da mange tv-pakker er ret dyre, mens et streaming abonnement ofte kun koster 100,- kr. om måneden. Du kan se de aktuelle tilbud fra streaming selskaberne direkte via vores menupunkt ”streaming”. Blandt de mest anvendte tv-udbydere som du kan se i venstre menu og læse mere om er blandt andet YouSee, Telia og Fullrate som tilbyder gode løsninger via kabel-tv, mens Viasat og Canal Digital tilbyder gode løsninger inden for parabol / satellit tv. Sidst men ikke mindst er der Boxer som tilbyder tv og nu også bredbånd via antennesignalet.

  TV pakker og bredbånd samlet

  Hvis du er på udkig efter en billig god tv-pakke, hvor bredbånd også skal være inkluderet er dette også en løsning der sagtens kan lade sig gøre. Vi har i vores anmeldelser af de enkelte tv-udbydere i venstre menu her på siden beskrevet om dette kan lade sig gøre. For det meste hos de større tv-udbydere er der mulighed for at sammenkoble bredbånd og TV - hos enkelte udbydere er det også et krav, at du skal have bredbånd for at kunne modtage deres tv-signal og også omvendt. Har du ingen specifikke krav til bredbånd og internet, men åben for alle muligheder anbefaler vi, at du sammenligner alle vores TV pakker på vores forside. Bredbåndshastighederne varierer ofte en del og der er stor forskel på hvor hurtigt du kan trække bredbåndet hjemme på din adresse – her skal du have fat i udbyderens egen hjemmeside og ringe eller tjekke op på dette via deres etableringsafdeling som kan fortælle hvor hurtigt bredbånd der kan trækkes hjemme på din adresse. Ofte kan de fleste trække op til 10/20 Mbit som rækker til en families behov for stabilt og almindeligt brug. Men kommer man op og skal spille, streame og lave en masse ting på det fælles netværk i hjemmet, ja så kan det godt gå lidt langsomt.

  Modtagelse af TV signal

  Digitale tv-pakker og digitale tv-kanaler kan modtages på én af følgende måder:

   - Din almindelig fjernsyns antenne og en Digital modtager (Boxer TV leverer denne løsning)
   - Satellitsignal med en parabolmodtager (Viasat og Canal Digital leverer denne løsning)
   - Bredbåndsforbindelse (World TV leverer denne løsning)
   - Via kabel TV / antenneforening (YouSee og Telia leverer blandt andet gennem denne løsning)
  Antenne signal tv
  Via antenne kan du stadigvæk modtage billige tv-kanaler hvis du vil. Boxer TV tilbyder i skrivende stund gode tv muligheder hvor TV2 er den foretrukne tv-kanal og de tilbyder derfor pt. Ikke DR’s tv-kanaler. Da det analoge tv-signal forsvandt og alt gik over til, a tvære digitalt var især Boxer frontløber for, at få fat i mange danske tv-seere så de fortsat kunne se TV2 på deres tv-skærme.
  Satellit TV
  Både Canal Digital og Viasat tilbyder danskerne tv via satellit som også kaldes for parabol tv. I dag behøves man ikke have en stor grim parabol hængende mere, men man kan blot have en flatdisk hvilket er en nyere og forbedret parabol som ikke så grim igen. Parabol TV har været kendt længe og steder hvor kabel netværket ikke har været færdiggennemført har det især været populært. Sommerhus områder er også ofte steder hvor der ikke er gravet kabler ned, hvilket giver god anledning til, at få parabol tv til de sommerhusejere der ønsker, at se TV, men de slapper af.
  Bredbåndsforbindelse
  Mens netværket har udviklet sig så meget indenfor de seneste par år er hastighederne virkelig også blevet skruet helt i top, hvilket gør, at man i dag kan se tv via ens egen internetforbindelse. Der findes i dag et par tv-udbydere som tilbyder denne løsning enkeltstående. Det er blandt andet World TV og Watz Me Now som også fremgår i vores tv-oversigt her på forsiden. Afhængigt af din bredbåndforbindelse vil du ofte kunne trække stabile tv-udsendelser som ikke hakker, men er der flere på netværket med ringe forbindelse eller lav hastigheder kan der forekomme enkelte tilfælde hvor det hakker eller stopper for at loade. Så denne løsning vil bestemt være bedst hvis man har en højere internethastighed for så vil der slet ikke være nogle problemer der.
  Kabel TV
  Kabel tv er stadigvæk den mest foretrukne måde at modtage sit tv-signal på idet at langt størstedelen af den danske tv-befolkning har valgt at modtage tv-signalet via denne løsning. Kabelnetværket er gravet ned i størstedelen af Danmark og gør sig især populær i større bområder. Der vil være enkelte steder hvor kabel-tv løsninger ikke er muligt endnu eller bliver det. YouSee tilbyder deres kabel tv og bredbånd via antennestiks dåsen og du skal derfor have et antennestik tilsluttet dit fjernsyn. Har du også bredbånd fra YouSee kan du via dit Smart TV få internet direkte fra modemmet. Kabelnetværket er eget af TDC som har stået for nedgravningen af dette. Derfor lejer de andre tv-udbydere sig ind på dette netværk. Derfor vil bredbåndshastighederne via almindeligt DSL ofte være de samme størrelsesordner blandt de forskellige udbydere. Du kan i vores sammenligningsside se hvilket tv-signal den aktuelle TV-pakker benytter sig af og du kan derfor nemt tilpasse din søgning så du kan vælge en TV-pakke som passer til dig og dine behov. Skulle der være nogle tv-løsninger du er i tvivl om eller har du spørgsmål til os skal du være mere end velkommen til at kontakte os.